ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Διαγωνισμού Σύνθεσης Μ.Σ.Θ.

6 Ιουλίου 2012

Στο διαγωνισμό του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με θέμα «Φτιάξε το δικό σου ραδιοφωνικό σποτ» που προκηρύχθηκε το Φεβρουάριο 2012  [για τους όρους του διαγωνισμού πατήστε εδώ] συμμετείχαν 8 υποψήφιοι και υποβλήθηκαν 9 προτάσεις. Οι συμμετέχοντες, κατά αλφαβητική σειρά, ήταν οι:

Αργυριάδης Ευστάθιος-Ιωάννης μαθητής Α΄ Γυμνασίου Μ.Σ.Θ.
Βαπορίδης Κώστας, απόφοιτος Μ.Σ.Θ. 
Δαγκοπούλου Σοφία, μαθήτρια Α΄ Γυμνασίου Μ.Σ.Θ.
Κοσμίδης Πάνος, απόφοιτος Μ.Σ.Θ.
Μπαράς Κωνσταντίνος, απόφοιτος Μ.Σ.Θ.
Νευροκοπλής Ιωάννης, απόφοιτος Μ.Σ.Θ.
Πάττας Δημήτρης απόφοιτος Μ.Σ.Θ.
Τραχαλιός Μιχάλης μαθητής, Γ΄ Λυκείου Μ.Σ.Θ.

Η επιτροπή του διαγωνισμού ανακοίνωσε τα εξής αποτελέσματα:
Α΄ Βραβείο μουσικής για την επένδυση του γενικού ραδιοφωνικού σποτ που θα διαφημίζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του σχολείου στον Πάνο Κοσμίδη, απόφοιτο Μ.Σ.Θ.

Α΄ Βραβείο μουσικής για ειδικό ραδιοφωνικό σποτ που θα παρουσιάζει ξεχωριστά την κάθε συναυλία στο πλαίσιο της εορτής των εικοσάχρονων του σχολείου στον Μιχάλη Τραχαλιό, μαθητή της Γ΄ Λυκείου (2011-2012) Μ.Σ.Θ.

Προτάθηκε, επίσης, όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές να χρησιμοποιηθούν, εφόσον το εγκρίνουν οι δημιουργοί τους, ως μουσικό σήμα σε εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού 95,8 FM.
Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στην επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια του Μ.Σ.Θ. στις 10 Μαρτίου 2012. Τα δύο σποτ ακούγονται, καθημερινά το πρώτο και περιοδικά το δεύτερο, από το ραδιοφωνικό σταθμό 95,8 FM ο οποίος είναι χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική εκδήλωση στις 1 Δεκεμβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Μ.Σ.Θ. Στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθεί σε συνημμένο αρχείο το πρακτικό της συνεδρίασης της Κριτικής Επιτροπής.