1-12-2012: Συναυλία με μουσικές δημιουργίες καθηγητών, αποφοίτων και μαθητών του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

13 Δεκεμβρίου 2012

Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του (1992-2012) διοργάνωσε το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012, στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεών του, εκδήλωση προς τιμήν όσων διετέλεσαν διευθυντές και υποδιευθυντές στο Μ.Σ.Θ. και όσων καθηγητών συνταξιοδοτήθηκαν από το Μ.Σ.Θ. Επιπλέον, έγινε  απονομή βραβείων στους μαθητές και αποφοίτους του Μ.Σ.Θ. που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Μουσικής Σύνθεσης «Φτιάξε και εσύ το δικό σου ραδιοφωνικό σποτ». Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από το Μ.Σ.Θ. τον Φεβρουάριο-Μάρτιο 2012 σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό 95.8 FM της Ε.Ρ.Τ. 3. Για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό, πατήστε εδώ.

Δείτε αποσπάσματα μερικά αποσπάσματα της συναυλίας

Στις 8.30 μ.μ. της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε συναυλία με μουσικές δημιουργίες καθηγητών, αποφοίτων και μαθητών του Μ.Σ.Θ. Ερμηνευθηκαν έργα της καθηγήτριας του Μ.Σ.Θ.: Παναγιώτας Τσόκα, των αποφοίτων του Μ.Σ.Θ.: E. Αναστασιάδη, Γ. Βακαλούδη, Π. Κοσμίδη, Θ. Κυριακίδου, Κ. Μπαρά, Μ. Τραχαλιού και των μαθητών του Μ.Σ.Θ.: Σ. Δαγκοπούλου, Ι. Κατσαρέα, Σ. Κούρου, Θ. Λώτη, Π. Μυσερλή, Α. Παπαδημητρίου και Τ. Τύπου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν φιλικά στο τραγούδι οι: Ανθή Τατσιούλη, Δημήτρης Νικολούδης, Ανδρέας Καρακότας και Ναταλία Λαμπαδάκη.

Δεύτερο βίντεο από την ίδια συναυλία

Υπεύθυνες καθηγήτριες και γενική επιμέλεια εκδήλωσης: Παναγιώτα Τσόκα, Ευαγγελία Μητσοπούλου, Ηχοληψία: Κώστα Χριστιανός, Ευαγγελία Μητσοπούλου. Φωτισμός: Ευαγγελία Μητσοπούλου, Λουκία Σβορώνου. Ηχογράφηση: Βασίλης Μπαρλαγιάννης.

Ευχαριστούμε θερμά την Έλενα Γανδά-Κουτσούρη για την κάλυψη της εκδήλωσης με το φωτογραφικό της φακό και την παραχώρηση του αντίστοιχου υλικού.