cc

Ιστοσελίδα Μ.Σ.Θ.

3 Δεκεμβρίου 2011

Η ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το σχολικό έτος 2003-2004 με πρωτοβουλία της καθηγήτριας πληροφορικής Αναστασίας Πένογλου η οποία σε συνεργασία με τους μαθητές της από το σύνολο Πληροφορικής “e-εκδήλωση: Η ιστοσελίδα του σχολείου” δούλεψαν ακατάπαυστα για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο υλικό. Πήραν τα μητρώα του σχολείου, προγράμματα από παλαιότερες εκδηλώσεις, ηχογραφήσεις εκδηλώσεων, φωτογραφίες, καταστάσεις του σχολείου, λογότυπα, αρχεία από τη μηχανογράφηση, φωτογράφησαν όσους από τους μαθητές του Γυμνασίου ήθελαν να φωτογραφηθούν, μάζεψε τα σχόλια των συμμαθητών για το σχολείο και τις αγαπημένες τους ιστοδελίδες. Η ομάδα του συνόλου χρησιμοποίησε προγράμματα κατασκευής ιστοδελίδων, επεξεργασίας φωτογραφιών, επεξεργασίας ήχου κ.ά.

Αναφέρονται αλφαβητικά οι μαθητές του συνόλου:
Βασιλόπουλος Σωκράτης, Γιαννέζη Θεανώ, Ευστρατιάδης Ευστράτιος, Ζελιαλίδου Αλεξάνδρα, Κυρατζή Μαρία, Λιμογιάννη Ευγενία,
Μουρατίδης Αλέξανδρος, Ναάζ Ράζια Θεοδώρα, Παπαγιάννης Μανόλης, Τσιλεμάνης Αλέξανδρος, Χατζηγεωργίου Βαγγέλης.
Άλλοι μαθητές που προσέφεραν τη βοήθειά τους:
Γκιβίσης Κώστας, Κοσίδης Χρήστος, Λάσκαρης Ευγένιος, Ντομπρέ Χριστίνα, Πίσπας Θανάσης, Ψαρίδης Θανάσης

Από το Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Αύγουστο του 2008 ανέλαβε την ευθύνη της διαχείρισης και ενημέρωσης του δικτυακού τόπου του Μ.Σ.Θ. ο καθηγητής Βασίλειος Βέτσος, ενώ από τον Ιανουάριο του 2006 προστέθηκε στη συνδιαχείριση και ο καθηγητής Στέργιος Ζυγούρας ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Μ.Σ.Θ.

Από τον Οκτώβριο 2011 η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με το Joomla και η ομάδα διαχείρισής της ανανεώθηκε ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Μ.Σ.Θ. ως εξής:
Διαχειριστές οι: Διευθύντρια κ. Ειρήνη Μωσαΐδου-Καμπαδάκη, καθηγήτρια Ευαγγελία Μητσοπούλου
Χειριστές οι καθηγητές: Ελένη Καρπίδα, Θεόδωρος Κατσαούνης, Ειρήνη Μαύρου και Λουκία Σβορώνου.

Οκτώβριος 2011: μήνυμα της ομάδας
“Ως νέα ομάδα της ιστοσελίδας, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο των προκατόχων μας, να μιμηθούμε το μεράκι τους και με εφόδια την κατάρτιση, τη διάθεση, τη φαντασία και τη συνεργασία με όλο το Σύλλογο Διδασκόντων του Μ.Σ.Θ. να παρουσιάσουμε μία ιστοσελίδα σύγχρονη, λιτή, ανανεωμένη και ενημερωμένη που θα αντικατοπτρίζει την καθημερινότητα στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Συνοδοιπόροι σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι και ο Σύλλογος Αποφοίτων Μ.Σ.Θ., μέλη του οποίου αφιερώνουν τον ελεύθερο προσωπικό τους χρόνο για να μας στηρίξουν. Ιδιαίτερη μνεία θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε και στον πολιτικό μηχανικό και ταμία του Συλλόγου Αποφοίτων Γεωργιάδη – Φίλικα Κωνσταντίνο για την πολύπλευρη βοήθειά του στο στήσιμο της καινούργιας ιστοσελίδας του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο ‘Οταν οι λέξεις ηχούν… για το σκεπτικό της δημιουργίας της νέας ιστοσελίδας.”

Από τον Οκτώβριο 2011 έως και σήμερα, επιμορφώθηκαν τρεις καθηγητές του σχολείου από την Ευαγγελία Μητσοπούλου σχετικά με τη διαχείριση της ιστοσελίδας.

Copyright

cc

Το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα. – Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση. Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας 2012-2013:
Διαχειριστές: Διευθύντρια κ. Ειρήνη Μωσαΐδου-Καμπαδάκη, καθηγήτρια Ευαγγελία Μητσοπούλου
Χειριστές οι καθηγητές: Άννα Δάνη, Δημήτρης Τζοβανάκης

Ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας 2013-2014:
Διαχειριστές: Διευθύντρια κ. Ειρήνη Μωσαΐδου-Καμπαδάκη, καθηγήτρια Ευαγγελία Μητσοπούλου
Χειρίστρια η καθηγήτρια: Ελένη Καρπίδα

Ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας 2014-2015:
Διαχειριστές: Διευθύντρια κ. Ειρήνη Μωσαΐδου-Καμπαδάκη, καθηγήτρια Ευαγγελία Μητσοπούλου
Χειρίστρια η καθηγήτρια: Αγγελική Κρίσιλα

Ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας 2015-2016:
Διαχειριστές: Κωνσταντίνος Κεντρωτής, Ευαγγελία Μητσοπούλου, Παναγιώτα Τσόκα

Ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας 2016-2017:
Διαχειριστές: Κωνσταντίνος Κεντρωτής, Ευαγγελία Μητσοπούλου

Αναβάθμιση του δικτυακού τόπου, το καλοκαίρι του 2017, από την καθηγήτρια Αναστασία Πένογλου, Πληροφορικό.

Ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας 2017-2018:
Διαχειριστές: