Πρόσκληση για συμμετοχή σε συναυλία με συνθέσεις μαθητών του Μ.Σ.Θ.

15 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ Μ.Σ.Θ.

Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά συναυλία με έργα που έχουν συνθέσει μαθητές του σχολείου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015, στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του σχολείου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να παραδώσουν συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής (βλ. συνημμένο) μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2015 στις υπεύθυνες καθηγήτριες Ευαγγελία Μητσοπούλου, Στεφανία Παπαοικονόμου, Παναγιώτα Τσόκα.

Θα ανακοινωθεί πρόγραμμα ακροάσεων προκειμένου οι μαθητές να παρουσιάσουν τη σύνθεσή τους. Η διάρκεια του έργου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 λεπτά. Γίνονται δεκτές περισσότερες από μια συμμετοχές, αλλά η οργανωτική επιτροπή δεν δεσμεύεται να τις συμπεριλάβει όλες στο πρόγραμμα. Στην περίπτωση αυτή, οι συνθέτες θα ενημερωθούν από την οργανωτική επιτροπή για την αποδοχή των έργων τους.

Για την προετοιμασία της συναυλίας θα οργανωθούν γενικές πρόβες στο αμφιθέατρο, σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν. Το Μ.Σ.Θ. θα παράσχει την υλικοτεχνική υποδομή, ηχοληψία και φωτισμό. Οι δημιουργοί των έργων θα είναι υπεύθυνοι για την ενορχήστρωση και την εκτέλεση των έργων τους.

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2310 300 828 και στην ιστοσελίδα του Μ.Σ.Θ. www.msth.gr