Συμμετοχή του ΜΣΘ στους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού 2018

22 Μαρτίου 2018

Την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 διεξήχθησαν στο Καυταντζόγλειο Στάδιο οι Σχολικοί Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού των Γυμνασίων και Λυκείων της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσλονίκης.

Το Μουσικό Γυμνάσιο εκπροσωπήθηκε από συνολικά 13 μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι έλαβαν μέρος στα δρομικά αγωνίσματα ταχύτητας των 80 και 300 μέτρων, ημιαντοχής των 600 μέτρων και αντοχής των 1000 μέτρων. Δυστυχώς, οι περισσότεροι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου δεν είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, αφού οι αγώνες αυτοί συνέπεσαν με την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή τους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή της Γ’ τάξης του σχολείου μας Μαρκόπουλο Γεώργιο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 600 μέτρων.

Συγχαρητήρια, επίσης, στις μαθήτριες Πολίτη Παρασκευή (Β΄τάξη) και Πολίτη Γεωργία (Α΄ τάξη), οι οποίες κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα των 600 μέτρων, καθώς επίσης και στους μαθητές Ανδρεάδη Ανδρέα (Β’ τάξη), Γεωργιάδου Δανάη-Αγάπη (Β΄ τάξη), Ταουσανίδου Ναυσικά (Β΄τάξη), Τσιουκάλα Αικατερίνη (Β’ τάξη), Μαυρίδου Καλυψώ (Α’ τάξη), Σεκέρογλου Βασίλειο (Α΄τάξη), Καραγιαννάκη Δημήτριο (Α’ τάξη), Δημούλα Ελευθερία-Αθανασία (Β΄ τάξη), Καλογήρου Φίλιππο (Α΄ τάξη) και Ταχτατζή Καρυοφύλλη (Α΄ τάξη) για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν και τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Το Μουσικό Λύκειο εκπροσωπήθηκε επάξια στην Α΄ φάση των Πανελλήνιων αγώνων Κλασικού Αθλητισμού από 3 μαθητές. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον μαθητή της Α’ τάξης Γιαννάτη Ορφέα, ο οποίος με την εξαιρετική του εμφάνιση κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα ημιαντοχής των 1500 μέτρων. Συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές Σαρακατσάνο Δημήτριο της Γ’ τάξης, που αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος και Καραμανλή Ζήσιμο της Β΄ τάξης που αγωνίστηκε στον δρόμο ταχύτητας των 200 μέτρων.

Συνολικά όλοι οι μαθητές μας, παρά τη μικρή αγωνιστική εμπειρία των περισσοτέρων αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ασχολούνται συστηματικά με αθλήματα του στίβου, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί και ανταγωνιστικοί, ένιωσαν τη χαρά και την ικανοποίηση μέσω της ευγενούς άμιλλας και γενικότερα βίωσαν τη συμμετοχή τους ως μία ακόμη θετική εμπειρία, που μόνο ωφέλη μπορεί να τους προσφέρει για τη συνέχεια σε κάθε επίπεδο.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ιδιαίτερα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Κυπάρος Δημήτριος εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και κατέβαλαν και τη συμμετοχή τους και τους εύχονται να συνδυάζουν πάντα τη μουσική με τον αθλητισμό στην ζωή τους, να απολαμβάνουν τη χαρά της άσκησης και να έχουν πάντα επιτυχίες!!