Βράβευση Μ.Σ.Θ. στο Ίδρυμα Κακογιάννης

12 Οκτωβρίου 2022

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης απέσπασε το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ανάμεσα σε 125 ταινίες μικρού μήκους (μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης και κινουμένου σχεδίου) από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια για την ταινία αφιερωμένη στη Μικρασιατική καταστροφή “Το βαλς της Επιστροφής”.https://www.youtube.com/watch?v=5hyHnkJi2x8&t=323s
Ο Γεώργιος Δώδος και η Κατερίνα Μαστορέκα, μαθητές της Α΄ Λυκείου που συμμετείχαν στην ταινία, μαζί με τις υπεύθυνες καθηγήτριες Ευαγγελία Μητσοπούλου και Έλενα Μπριτζολάκη, εκπροσώπησαν το σχολείο και παρέλαβαν το Βραβείο παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Μακρή, της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Γκάγκα, της Υφυπουργού Τουρισμού κας Ζαχαράκη, του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Κενεβέζου, βουλευτών και εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας, σε μία επίσημη τελετή βράβευσης.

Θερμές ευχαριστίες αποδίδονται στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που κάλυψε πλήρως τα έξοδα των δύο μαθητών του σχολείου μας προκειμένου να παραστούν στην τελετή βράβευσης.