Συναυλία “endless and less vexations” στο Αμφιθέατρο του Μ.Σ.Θ. (3/4/2024)

30 Μαρτίου 2024

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Θεοπίστη Οσλιανίτου του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης συναυλία με τίτλο “endless and less vexations”. Στη συναυλία συμμετέχουν η τάξη κρουστών και το σύνολο Αποτυπώσεις του Δημήτρη Τασούδη και η τάξη πιάνου της Άννας Δάνη, εκπαιδευτικών του Μ.Σ.Θ.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει, σε ένα εκπληκτικό μελωδικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και ήχους, μουσική των C. Armstrong, O. Arnalds, P. Glass, J. Jóhannsson, V. Komitas, Κ. Kondo, A. Pärt, E. Satie, R. Sakamoto, H. Rani, M. Richter, Y. Tiersen και H. Zimmer.

Οι ακροατές/τριες θα απολαύσουν το επιλεγμένο ρεπερτόριο από πιάνο, ηλεκτρικό πιάνο, ούτι, τσέλο, μαρίμπα, μεταλλόφωνο, drums, gong, ηλεκτρική κιθάρα και ηλεκτρονικά μουσικά όργανα. Θα είναι τιμή και χαρά να σας έχουμε και πάλι κοντά μας σε ακόμη μία ευκαιρία να απολαύσουμε καλή μουσική.

Την 5η και 6η διδακτική ώρα της ίδιας μέρας (11:20-12:45) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πρόβα της συναυλίας για τους/τις μαθητές/τριες του Μ.Σ.Θ.

Η συναυλία συνδυάζεται με παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων του Μ.Σ.Θ. «Αντέχοντας» με υπεύθυνο καθηγητή τον Δημήτρη Τασούδη και «Κλικ, Προστάτευσέ το!» με υπεύθυνους/ες καθηγητές/τριες τους/τις Αναστασία Σοφού, Βαρβάρα Τούρα και Δημήτρη Τασούδη.

Τι, πόσο και πώς αντέχουμε (ή δεν αντέχουμε);