Συμμετοχή ομάδων καλαθοσφαίρισης ΜΣΘ σε σχολικούς αγώνες

8 Μαρτίου 2023

            Την Δευτέρα 5/12/2022 διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου της Μίκρας σχολικοί αγώνες Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 μαθητών Γυμνασίων. Το σχολείο μας, με την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κυπάρου Δημήτρη, συμμετείχε με μία ομάδα 5 μαθητών και έλαβε μέρος σε τέσσερις αγώνες, εναντίον του 1ου Γυμνασίου Περαίας, του 2ου Γυμνασίου Μαλακοπής, του 9ου Γυμνασίου Καλαμαριάς και του Ελληνικού Κολλεγίου, με τελικό αγωνιστικό απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες, εκ των οποίων η μία στην παράταση.

            Επίσης, την Τετάρτη 22/02/2023 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της ΜΕΝΤ η Α’ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης ΓΕΛ/ΕΠΑΛ. Το Μουσικό Σχολείο εκπροσωπήθηκε από μία ομάδα 8 μαθητών όλων των τάξεων του Λυκείου, αγωνίστηκε εναντίον του 1ου ΓΕΛ Πυλαίας, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μαχητική, αλλά υπέκυψε τελικά στην αγωνιστική ανωτερότητα της αξιόμαχης σχολικής ομάδας της Πυλαίας.

            Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ιδιαίτερα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής  του σχολείου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τις θετικές εμπειρίες που αποκόμισαν, αλλά και για το ήθος που επέδειξαν κατά τη συμμετοχή τους στους αγώνες.Τα παιδιά με τις εμφανίσεις τους εκπροσώπησαν επάξια για μία ακόμη φορά το σχολείο μας, κερδίζοντας την εκτίμηση όλων και απέδειξαν στην πράξη ότι, παρά τη μικρή αγωνιστική εμπειρία των περισσοτέρων, μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά και σε άλλους τομείς, εκτός της μουσικής. Μέσω των αγώνων είχαν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να αγωνιστούν στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού προς τον αντίπαλο και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, καθώς και πολύτιμες “αγωνιστικές παραστάσεις”, χρήσιμες για την μελλοντική τους εξέλιξη και πρόοδο.

            Η χαρά της ομαδικότητας και της συμμετοχής αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφικές στιγμές των αγώνων…

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των μαθητών για την ευγενική αποστολή του φωτογραφικού υλικού.