Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του CD “Το βαλς της Επιστροφής”

10 Οκτωβρίου 2022

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ 2022, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ., στο θέατρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Νέο Ρύσιο, παρουσιάστηκε το ηλεκτρονικό CD “Το βαλς της Επιστροφής” και προβλήθηκε η βραβευμένη ομώνυμη ταινία μικρού μήκους του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Νέου Ρυσίου κ. Δημητριάδης και τα μέλη του Δ.Σ., ο Αντιπρόεδρος Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης, γονείς και μαθητές του Μ.Σ.Θ. 
Το CD παρουσίασε ο εκπαιδευτικός και συνθέτης Δημήτρης Πρατσινάκης. Ο Διευθυντής κ. Αναστάσιος Τσεγγελίδης απένειμε στο τέλος της εκδήλωσης τα βραβεία στους μαθητές. Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στην κ. Πέτρα Καρυώτη και κ. Παντελή Αμπατζή για τη συνεργασία τους.

Οι μαθητές έπαιξαν τις συνθέσεις τους με διάφορα μουσικά όργανα, τραγούδησαν και χόρεψαν. Μπορείτε να το ακούσετε το CD στον παρακάτω σύνδεσμο
https://soundcloud.com/mousthess-smirni/sets/mousthess-smirni
Αφορά το soundtrack της ομώνυμης μαθητικής ταινίας μικρού μήκους που δημιουργήσαμε κατά την περσινή σχολική χρονιά, αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ευαγγελία Μητσοπούλου, Έλενα Μπριτζολάκη.