Έναρξη μεταφοράς μαθητών/τριών

13 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητοί γονείς ή/και κηδεμόνες,

με ιδιαίτερη χαρά  σας γνωστοποιούμε ότι, με απόφαση του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας Θράκης, τα τουριστικά λεωφορεία των μελών του ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 14/9/2023 τη μεταφορά μαθητών/τριών. Όσα δρομολόγια είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://msth.gr/anakoinoseis/dromologia-scholikon-leoforeion-2023-24/θα ξεκινήσουν κανονικά από αύριο.

Ορισμένοι ανάδοχοι μόλις ενημερώθηκαν για την ανάληψη δρομολογίων και καταβάλλεται προσπάθεια να οριστούν στάσεις και δρομολόγια εντός της ημέρας. Γι’ αυτό παρακαλείσθε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα συχνά και να παρακολουθείτε την ανανέωση του αρχείου. Ορισμένα δρομολόγια ίσως γνωστοποιηθούν και αργά το απόγευμα.
Σε περίπτωση μη ανάρτησης δρομολογίου σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσει από Παρασκευή. Ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει όλοι/ες οι ανάδοχοι με το σχολείο και η διαδικασία καθορισμού των δρομολογίων είναι σε εξέλιξη.
Τονίζουμε ότι τα δρομολόγια της πρώτης ημέρας είναι δοκιμαστικά και είναι δυνατό να γίνουν τροποποιήσεις τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών/τριών, καθώς κάποιοι ανάδοχοι έχουν δώσει μια πρόχειρη χάραξη δρομολογίου για αρχή.
Επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να επισκέπτεστε στη διάρκεια της ημέρας την ιστοσελίδα και να ανοίγετε εκ νέου το συνημμένο αρχείο ώστε να ενημερώνεστε για τις προσθήκες νέων δρομολογίων.

Καλή αρχή στη μεταφορά των μαθητών/τριών μας! Καλή σχολική χρονιά!