Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023: Θερμά συγχαρητήρια στους/στις επιτυχόντες/ούσες μαθητές/τριες του ΜΣΘ και ευχές για το μέλλον.

28 Ιουλίου 2023

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια γνωστοποιούμε ότι από τους/τις σαράντα οκτώ (48) τελειόφοιτους/ες του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων σαράντα τέσσερις συμμετείχαν (44) στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι σαράντα δύο (42) κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι των πανεπιστημιακών σχολών και να λάβουν έτσι ανταμοιβή των κόπων τους, των προσπαθειών και της επιμονής τους. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί όχι μόνο το μεγάλο ποσοστό των επιτυχόντων/ουσών περί του 95% , αλλά και η θεαματική αύξηση του ποσοστού εισακτέων σε σχολές μουσικών επιστημών που αγγίζει το 50%.

Ο προηγούμενος Διευθυντής κ. Αν. Τσεγγελίδης και η νέα Διευθύντρια κα Αλεξάνδρα Μαυρίδου, οι Υποδιευθυντές, καθώς και σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης συγχαίρουμε από καρδιάς όλους/ες τους/τις μαθητές/τριές μας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε να αποτελέσει αφετηρία για ένα νέο δημιουργικό κύκλο στη ζωή τους γεμάτο όνειρα και δύναμη να τα κάνουν πραγματικότητα. Τους/τις ευχόμαστε το όμορφο «ταξίδι» των πανεπιστημιακών τους σπουδών να είναι  πλούσιο σε εμπειρίες και πολύτιμα δώρα. Καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε κάθε επιλογή τους!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους/στις καθηγητές/τριες τους του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών/τριών μας και με την επιστημονική τους επάρκεια, την αποτελεσματική διδασκαλία, τη μεθοδική καθοδήγηση, το ειλικρινές ενδιαφέρον, τους/τις υποστήριξαν γνωστικά, παιδαγωγικά, ηθικά και ψυχολογικά ώστε να βαδίσουν με σίγουρα βήματα ως την επίτευξη των στόχων τους. Τέλος, συγχαίρουμε θερμά και τις οικογένειες τους για την καθοριστική συμβολή τους στην προσπάθεια των παιδιών τους, τη σύμπλευση, τη συμπόρευση και τη συνεργασία. Στο τέλος αυτής της κοινής διαδρομής όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας, μαθητών/τριών, καθηγητών/τριών και γονέων/κηδεμόνων, μοιραζόμαστε τη χαρά της επιτυχίας. Κατευοδώνουμε τους/τις νέους/νέες μας με τις θερμότερες ευχές μας για πολλές ακόμα νίκες κι επιτυχίες στις διαδρομές και στους στόχους που θα επιλέξουν.

Για τους/τις μαθητές/τριες που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν  θέλουμε να υπογραμμίσουμε εμφατικά ότι η ζωή είναι γεμάτη με εναλλακτικές επιλογές και ότι μια προσωρινή αποτυχία δεν είναι το τέλος της διαδρομής αλλά η αρχή μιας νέας προσπάθειας. Καλή αρχή σε όλους και όλες τους/τις μαθητές/τριές μας στον αγώνα της ενήλικης ζωής τους!