Συμμετοχή της Χορωδίας του Μ.Σ.Θ. στο 11ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών_Festival goes to the movies (8, 13 & 14/4/2024)

26 Μαρτίου 2024

Το Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών διοργανώνεται για ενδέκατη χρονιά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στους χώρους του Μεγάρου με χορωδιακά σχήματα από το διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο για μικτή χορωδία & σολίστ και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για ενδέκατη φορά συμμετέχει στο Φεστιβάλ_Festival goes to the movies, που φέτος έχει κινηματογραφική διάθεση, στις 8, 13 και 14 Απριλίου. Πρόκειται για μια συλλογική μουσική γιορτή με τη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών και νέων από όλη την Ελλάδα. Μαθητές/τριες Μουσικών Σχολείων, φοιτητές/τριες μουσικών εργαστηρίων Πανεπιστημιακών Μουσικών Σχολών, σπουδαστές/τριες Ωδείων, μέλη παιδικών και νεανικών χορωδιών Δήμων, Μητροπόλεων, ενοριών και ιερών ναών, συλλόγων ενώνουν τις φωνές τους και προσφέρουν στους/στις ακροατές/τριες μοναδικές καλλιτεχνικές συγκινήσεις.

Σε αυτό το φεστιβάλ χορωδιακής τέχνης στις 8 Απριλίου 2024 η χορωδία του Μ.Σ.Θ. παρουσιάζει το δικό της πρόγραμμα και στις 13 & 14 Απριλίου 2024 παρουσιάζει μαζί με άλλες χορωδίες πρόγραμμα των χορωδιακών εργαστηρίων υπό τη διεύθυνση διακεκριμένων μαέστρων και μουσικών.

Είσοδος με εισιτήριο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ.

https://www.more.com/music/11o-festibal-paidikon-neanikon-xorodionthe-festival-goes-to-the-movies/