Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Απουσίες

0
0
0
s2sdefault

Το όριο των απουσιών στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης είναι συνολικά 130 (Γυμνάσιο, Λύκειο). Συγκεκριμένα,

για το Γυμνάσιο:

  • ογδόντα (80) αδικαιολόγητες και
  • πενήντα (50) δικαιολογημένες

ενώ για το Λύκειο:

  • πενήντα (50) αδικαιολόγητες και
  • ογδόντα (80) δικαιολογημένες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αδικαιολόγητη απομάκρυνση από το μάθημα (μονόωρη, ολιγόωρη) κι από το χώρο του σχολείου δεν επιτρέπεται στους μαθητές.

Στη νέα Υπουργική Απόφαση αριθμ. 10645/ΓΔ4 ΦΕΚ 120 τ.Β/23-01-2018 με θέμα: Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπάρχει αλλαγή στη δικαιολόγηση των απουσιών. Πατήστε εδώ.

Δειτε τι ισχύει για τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων κ.ά. περιπτώσεις στο άρθρο 7/ Π.Δ. 39 ΦΕκ 75/2014 τ.Α'

Σύμφωνα με το Νόμο 4452 (ΦΕΚ 17Α/15-2-2017), κεφάλαιο Γ, άρθρο 7, παράγραφος 3:

3. Με απόφαση του οικείου συλλόγου διδασκόντων δεν υπολογίζονται οι απουσίες από τα μαθήματα έως δύο (2) εβδομάδες μαθητών με εξαιρετικές επιδόσεις στη μουσική, χορό ή σε άλλες καλές τέχνες, για τη μετάβαση και συμμετοχή τους σε συναυλίες, εκδηλώσεις χορού ή εκθέσεις ζωγραφικής ή γλυπτικής που έχουν πανελλήνια ή πανευρωπαϊκή ή παγκόσμια εμβέλεια ή προβολή. Η απόφαση αυτή εκδίδεται με την προσκόμιση
από τους ενδιαφερόμενους της πρόσκλησης συμμετοχής τους από το όργανο διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Μπορείτε να διαβάσετε το συνημμένο σχετικό αρχείο.

Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης των καθηγητών γενικής παιδείας και μουσικών μαθημάτων, καθώς και των υπευθύνων καθηγητών τμημάτων προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες να ενημερωθούν για την επίδοση και τις απουσίες των παιδιών τους.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (entypo_apousies.pdf)ENTYPO gia apousies[ ]66 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΦΕΚ_17Α_15-2-2017_σελ.9.pdf)ΦΕΚ_17Α_15-2-2017_σελ.9[ ]39 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.