Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ερευνητική εργασία Α' Λυκείου: υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Παπακυριακίδου

0
0
0
s2sdefault

Την ερευνητική εργασία με τίτλο "Νερό: Πολύτιμο αγαθό και παραγωγικός συντελεστής" εκπόνησε για το 2013-2014 η Α' Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη την καθηγήτρια κ. Ζωή Παπακυριακίδου. Το αποτέλεσμα της εργασίας συνοψίζεται στο συνημμένο αρχείο με μουσική υπόκρουση την "Άνοιξη" του Βιβάλντι από τις "Τέσσερεις Εποχές" https://www.youtube.com/watch?v=l-dYNttdgl0

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (PAPAKYRIAKIDOU_A Lyk_NERO_2014.pdf)PAPAKYRIAKIDOU_A Lyk_NERO_2014[ ]23040 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Λειτουργία σχολείου Πρόγραμμα σπουδών el Λειτουργία σχολείου Πρόγραμμα σπουδών Ερευνητική εργασία Α' Λυκείου: υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Παπακυριακίδου