Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

8ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους

0
0
0
s2sdefault

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, δίνονται οι παρακάτω διευκρινίσεις από τους διοργανωτές του διαγωνισμού:

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για σας και τους αγαπημένους σας. 
Καθώς οδεύουμε προς τη λήξη του προγράμματος (έχουμε περίπου έναν μήνα ως τις 19 Φεβρουαρίου), θα ήθελα να θυμίσω τα εξής:
-δε θα δοθεί παράταση ως προς την υποβολή των ταινιών
-φέτος θα μας σταλλούν τα πάντα ψηφιακά μέσω αυτού του email (αυτό σημαίνει ότι δε θα μας στείλετε όπως πέρσι τρία αντίτυπα dvd της ταινίας σας αλλά θα την ανεβάσετε εσείς όπου θέλετε (να είναι όμως ελεύθερη η πρόσβαση) και θα κρατήσετε το λινκ
-τα αρχεία που πρέπει να μας στείλετε είναι:
1.Το αρχείο "Κινηματογραφικό βιβλίο" που έχει τα στοιχεία της ταινίας και το λινκ της (το επισυνάπτω)
2.Διαβιβαστικό του σχολείου σας (επίσημο με αριθμό πρωτοκόλλου)
3.Σκαναρισμένες σε ένα pdf τις εγκρίσεις των γονέων (προφανώς αν έχετε πολλά τμήματα που συμμετέχουν και είναι μεγάλος ο αριθμός των εγκρίσεων, κάντε περισσότερα pdf)
Επιπροσθέτως:
-Αν συμμετέχετε ΚΑΙ στην κατηγορία αφίσα, θα μας στείλετε και την αφίσα σας σε jpeg, pdf κλπ
-Αν συμμετέχετε ΚΑΙ στην κατηγορία πρωτότυπη μουσική σύνθεση, θα μας στείλετε τη σύνθεσή σας σε mp3 αρχείο και συνοδευτικά αρχεία με τους στίχους σας (αν υπάρχουν) και την παρτιτούρα σας
Ευχαριστώ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Διαγωνισμοί 2017-2018 8ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους