Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής 2018

0
0
0
s2sdefault

Επισυνάπτεται η προκήρυξη τού διαγωνισμού δημιουργικής γραφής που διοργανώνει το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους μαθητές που φοιτούν στην Α΄ και Β΄ και Γ΄ Λυκείου  των δημόσιων και ιδιωτικών Γενικών Λυκείων που ανήκουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (aitisi-dimiourgiki-grafi.doc)aitisi-dimiourgiki-grafi.doc[ ]31 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (diagonismos-dimiourgikis-grafis.pdf)diagonismos-dimiourgikis-grafis.pdf[ ]122 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Διαγωνισμοί 2017-2018 Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής 2018