Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ψήφισμα Συλλόγου Διδασκόντων Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

0
0
0
s2sdefault

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Στις 5-11-2018 αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας το Σχέδιο Νόμου «ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ... ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ». Διαπιστώθηκε ότι, μετά την παρέλευση των προθεσμιών της δημόσιας διαβούλευσης, προστέθηκαν νέες διατάξεις. Μεταξύ αυτών, διατάξεις που αφορούν και στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία.
Κατόπιν μελέτης των διατάξεων από τους καθηγητές - μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου μας, της ενημέρωσής μας από τα υπομνήματα και ψηφίσματα των Συλλόγων Διδασκόντων των Μουσικών Σχολείων άλλων νομών της Επικράτειας και του σχετικού διαλόγου που ακολούθησε, συντάχθηκε το παρόν ψήφισμα, με το περιεχόμενο του οποίου συμφωνούν οι υπογράφοντες εκπαιδευτικοί.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι θεωρούμε ότι οι διατάξεις του άρθρου 40 του παραπάνω Σχεδίου Νόμου υποβαθμίζουν τον θεσμό των Μουσικών Σχολείων και είναι επικίνδυνες για την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Ως εκ τούτου:

ΖΗΤΑΜΕ

- την απόσυρση των διατάξεων του άρθρου 40 του παραπάνω νόμου,

- τη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε οι οποιεσδήποτε αλλαγές να μην προκύπτουν εν κρυπτώ κι αιφνιδιαστικά.

ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

- την κάλυψη όλων των κενών των Μουσικών Σχολείων με μόνιμο προσωπικό,

- την απόσυρση της Κ.Υ.Α. περί μεταφοράς μαθητών, που βάζει νέα εμπόδια στη λειτουργία των Μουσικών σχολείων.

[Ακολουθούν οι υπογραφές των εκπαιδευτικών]

Α.Δ.Υ.Μ. - προς μαθητές Α Λυκείου το έτος 2018-2019

0
0
0
s2sdefault

Πατηστε εδώ, όσοι μαθητές θα πάνε στην Α Λυκείου το επόμενο σχολικό έτος 2018-2019.

ΤΕΣΤ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

0
0
0
s2sdefault

Πατήστε εδώ.

Κατατακτήριες εξετάσεις 2017 - προκήρυξη κενών θέσεων

0
0
0
s2sdefault

Πατήστε εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις el