Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

1/11/2019 Εκπαιδευτική επίσκεψη β1 γυμνασίου στο Noesis

0
0
0
s2sdefault

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 το τμήμα β1 γυμνάσιου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Noesis. Οι μαθητές συμμετείχαν μετωπικά στο εργαστήριο "Tinkering – Μαστορεύω και μαθαίνω" με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες που δημιουργούν πραγματικές συνδέσεις με την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική. Επιπλέον  παρακολουθήσαν στο Κοσμοθέατρο την 3D προβολή Ταξίδι στο Διάστημα. 

Συνοδοί καθηγητές Τσακμάκη Παρασκευή και Μπατσίλα Μαρία.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις 1/11/2019 Εκπαιδευτική επίσκεψη β1 γυμνασίου στο Noesis