Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη "Νέα ταλέντα" ΜΜΘ

0
0
0
s2sdefault

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης δίνει την ευκαιρία σε κάθε νέο ανερχόμενο μουσικό να παρουσιασθεί και να προβληθεί μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με πρώτη εκδήλωση την 23η Νοεμβρίου 2019. Πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμμένα αρχεία.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (afisa nea talenta.jpg)afisa nea talenta.jpg[ ]624 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (mmth.pdf)mmth.pdf[ ]2346 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Προκήρυξη "Νέα ταλέντα" ΜΜΘ