Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2019-2020

0
0
0
s2sdefault

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ώρα προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο: 9.30 π.μ. Μετά το πέρας του αγιασμού οι μαθητές θα πάρουν πρόγραμμα μαθημάτων και τα βιβλία τους (να έχουν τη τσάντα ή μια σακούλα μαζί τους).

Η μεταφορά των μαθητών θα ξεκινήσει από την πρώτη μέρα των μαθημάτων Πέμπτη 12/9 και η σίτιση από τη Δευτέρα 16/9. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα εκτελούνται σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα (βλ. http://msth.gr/index.php/school-functioning/bus-courses) μέχρι να ληφθούν νεότερες οδηγίες.

Καλό ξεκίνημα, Καλή χρονιά σε όλους

Η Διευθύντρια

Ειρήνη Μωσαΐδου

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Έναρξη σχολικής χρονιάς 2019-2020