Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Για όσους δεν έκαναν την ηλεκτρονική εγγραφή

0
0
0
s2sdefault

Υπενθυμίζουμε ότι οι γονείς που δεν έκαναν την  ηλεκτρονική εγγραφή των παιδιών τους έχουν τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσουν από αύριο Δευτέρα 24/6 και μέχρι την Παρασκευή 28/6. Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι απαραίτητη για όλους τους μαθητές που την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στο Λύκειο. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, παρακαλείσθε να προσκομίσετε στο σχολείο ένα αντίγραφο της δήλωσης καθώς και φωτοτυπία της ταυτότητας του παιδιού σας (αν δεν την έχετε ήδη προσκομίσει).

Η Διευθύντρια

Ειρήνη Μωσαΐδου

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Για όσους δεν έκαναν την ηλεκτρονική εγγραφή