Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΜΣΘ

0
0
0
s2sdefault

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Κυπάρος Δημήτριος εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μ.Σ.Θ. για τη χορήγηση αναγκαίου αθλητικού υλικού, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ενεργητική συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΜΣΘ