Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Δράσεις Συμφωνικής Ορχήστρας Μ.Σ.Θ.

0
0
0
s2sdefault

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Μ.Σ.Θ. απέσπασε το 2ο βραβείο και το βραβείο κοινού στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες τέχνης, στην κατηγορία μουσική. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και η ορχήστρα εκτέλεσε το πρώτο μέρος από την Ημιτελή Συμφωνία του Fr. Schubert.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019  η Συμφωνική Ορχήστρα του Μ.Σ.Θ. στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης έδωσε συναυλία στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου. Εκεί υπήρξε σύμπραξη της ορχήστρας του Μ.Σ.Θ. με την ορχήστρα κρουστών του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις el Εκδηλώσεις Μ.Σ.Θ. 2018-2019 Δράσεις Συμφωνικής Ορχήστρας Μ.Σ.Θ.