Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Δράση της μαθητικής ομάδας "Η Βουλή των εφήβων"

0
0
0
s2sdefault
Η ομάδα του σχολείου για το Πρόγραμμα "Η Βουλή των Εφήβων", στο πλαίσιο του θέματος "Δράσεις αλληλεγγύης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες", επισκέφθηκε σήμερα 1/3/2019 τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στην Ξηροκρήνη και συμμετείχε ενεργά στη διανομή του συσσιτίου. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης ο οποίος συνεργάζεται με τη ΜΚΟ Praksis, ξεναγήθηκε στο χώρο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των αστέγων.  Κατά την επίσκεψη στις δύο παραπάνω δομές, οι μαθητές πρόσφεραν είδη ξηράς τροφής και είδη ένδυσης που συγκεντρώθηκαν από τη μαθητική κοινότητα. 
 
Υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος είναι η κ. Ελισάβετ Γαβριηλίδου

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Δράση της μαθητικής ομάδας "Η Βουλή των εφήβων"