Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση για συμμετοχή μαθητών σε δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα

0
0
0
s2sdefault

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ  Ν.Π.Δ.Δ.

Ταχ. Δ/νση : Β. Όλγας 68                                                                                    Θεσσαλονίκη 17-12-2018

Ταχ. Κωδ.  : 54642                                                                                                ΑΠ 1819

Πληροφοριες : Ειρήνη Μπότσιου

Τηλέφωνο:2310 852333,  889840

Φαξ: 2310 844848

Το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης (ΛΕΜΜ-Θ) προσκαλεί  μαθητές και μαθήτριες,  Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού σχολείου καθώς και Γυμνασίου και Λυκείου, να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Οι φωτογραφίες μοιράζονται ιστορίες – Ένα “road trip” γνωριμίας με τον φωτογραφικό «κόσμο» του Δημήτρη Λέτσιου», που διοργανώνεται από το μουσείο και τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Διαπανεπιστημιακού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μουσειολογίας, Χριστίνα Παπαδαμάκη, στην  περιοδική  έκθεση  φωτογραφίας με τίτλο «Δημήτρης Λέτσιος – Ένα πορτρέτο του Βόλου». Η έκθεση φιλοξενείται στο ΛΕΜΜ-Θ σε συνεργασία με το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και το Μουσείο της πόλης του Βόλου, στο πλαίσιο της   PhotoBiennale Thessaloniki 2018.

Το πρόγραμμα έχει 90λεπτη διάρκεια και θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο από τις 09 έως τις 18 Ιανουαρίου 2019.  Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένου Διεύθυνσης του ΛΕΜΜ-Θ

Ελένη Μπίντση

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Πρόσκληση για συμμετοχή μαθητών σε δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα