Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Μ.Σ.Θ.

0
0
0
s2sdefault

Αγαπητοί γονείς,
με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αγορά drum-set, το οποίο ήδη τοποθετήθηκε στην αίθουσα Ι43 για χρήση από τους μαθητές / τις μαθήτριες των ευρωπαϊκών κρουστών και της ορχήστρας. Για άλλη μια φορά καλύψατε βασικές λειτουργικές ανάγκες του σχολείου μας. Σας ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη και τη συνεργασία με στόχο το συμφέρον των μαθητών / μαθητριών και, γενικότερα, του σχολείου, κι ευχόμαστε το παράδειγμά σας να εμπνεύσει όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας.
Οι καθηγητές της τάξης ευρωπαϊκών κρουστών του Μ.Σ.Θ.,
Αντώνης Γιαρουτζίδης
Δημήτρης Τασούδης
Γεωργία Τέντα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Μ.Σ.Θ.