Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Νέο βίντεο της Συμφωνικής Ορχήστρας ΜΣΘ (Σέρρες, 2018/no.1)

0
0
0
s2sdefault
Αναρτήθηκε βίντεο με τη Συμφωνική Ορχήστρα τού Μ.Σ.Θ., από τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο 2018 στο Μουσικό Σχολείο Σερρών. Η ορχήστρα έπαιξε τη συμφωνία αρ. 8 "Ημιτελή" του F. Schubert. Διηύθυνε ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου του Μ.Σ.Θ. Βόλκοφ Κύριλλος.
 
Διευθυντής Ορχήστρας Μ.Σ.Θ.: Στέργιος Μοσχογιάννης. Συνεργάτιδες καθηγήτριες: Ιωάννα Τασιούλα, Γεσθημανή Παυλίδου.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=ZVo9VIEU1gg

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Νέο βίντεο της Συμφωνικής Ορχήστρας ΜΣΘ (Σέρρες, 2018/no.1)