Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

2/11/2018 Συμμετοχή συνόλου Ρεμπέτικου-Λαϊκού τραγουδιού σε εκδήλωση

0
0
0
s2sdefault
Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Οδού Χηλής", θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης "ΕΛΠΙΔΑ". Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει το σύνολο του Μ.Σ.Θ. "Ρεμπέτικο-Λαϊκό", που θα ερμηνεύσει τραγούδια των Β. Τσιτσάνη, Μ. Βαμβακάρη και Μ. Χιώτη. Υπεύθυνος καθηγητής: Θεόδωρος Κατσαούνης. 
Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης.
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (proskl 20xronia elpida 1.jpg)proskl 20xronia elpida 1.jpg[ ]365 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις 2/11/2018 Συμμετοχή συνόλου Ρεμπέτικου-Λαϊκού τραγουδιού σε εκδήλωση