Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη του αποφοίτου Στέλιου Δήμου στο σύνολο "Μουσικές του κόσμου"

0
0
0
s2sdefault

Στις 20/9/2018 το σύνολο ¨Μουσικές του κόσμου¨ με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης τον Στέλιο Δήμου, απόφοιτο του σχολείου μας (2006) και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, με master στην σύνθεση και διδακτορικό σε πανεπιστήμιο της Αμερικής.
Ήταν για όλους μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που συνδύασε το συναισθηματικό κομμάτι που σχετίζεται με την ζωή στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης διαχρονικά, αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που μας μετέφερε ο Στέλιος σχετικά με τις σπουδές του στην σύνθεση.

Οι μουσικές συνθέσεις μαθητών και αποφοίτων θα είναι γι αυτή την χρονιά το θέμα για το σύνολο Μουσικές του Κόσμου.

DSC_2928 copy.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Επίσκεψη του αποφοίτου Στέλιου Δήμου στο σύνολο "Μουσικές του κόσμου"