Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Συγχαρητήρια για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

0
0
0
s2sdefault

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου Γρηγορίου Ευδοξία (γ1) και Χαραλαμπίδου Δανάη-Μαρία (γ3), οι οποίες συμμετείχαν στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τη γερμανική γλώσσα τον Μάιο 2018 και έλαβαν το πιστοποιητικό επιπέδου Α1 με προετοιμασία στο σχολείο και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Σταματία Μιχαλοπούλου.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο!

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Συγχαρητήρια για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας