Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Κατατακτήριες εξετάσεις Σεπτέμβριος 2018 - ΥΛΗ

0
0
0
s2sdefault

Σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία:

ΦΕΚ 1371/24-4-2018

Δείτε εδώ την ύλη στα συνημμένα αρχεία. Τα κομμάτια για το Σολφέζ και τον ταμπουρά και την ύλη της ιστορίας μουσικής για την Β και Γ Λυκείου, μπορούν οι υποψήφιοι να τα πάρουν από το Μ.Σ.Θ. τις ημέρες και ώρες των θερινών υπηρεσιών.

Οι ημερομηνίες για αιτήσεις, ο αριθμός κενών θέσεων και το πρόγραμμα των κατατακτηρίων εξετάσεων, θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο 2018.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Κατατακτήριες εξετάσεις Σεπτέμβριος 2018 - ΥΛΗ