Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μ.Σ.Θ.

0
0
0
s2sdefault

Ο Σύλλογος καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Κυπάρος Δημήτριος εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μ.Σ.Θ για τη χορήγηση αθλητικών εμφανίσεων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, καθώς και για την ευγενική προσφορά 30 κοντομάνικων φανελών με το λογότυπο του σχολείου, προκειμένου οι ομάδες του σχολείου μας να συμμετέχουν με ομοιομορφία στους μαθητικούς αγώνες ή σε άλλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μ.Σ.Θ.