Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Περίπατος μαθητών στις 14-3-2018

0
0
0
s2sdefault

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί περίπατος των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης στο Οικολογικό πάρκο Φράγμα Θέρμης. Οι μαθητές θα μεταφερθούν με τα λεωφορεία σύμφωνα με το καθημερινό τους δρομολόγιο απευθείας στον τόπο περιπάτου. Η επιστροφή θα γίνει απευθείας, επίσης, από το πάρκο στον τόπο κατοικίας με αναχώρηση από το Φράγμα στις 13.00.

Όσοι μαθητές έρχονται στο σχολείο με τα πόδια ή μετακινούνται με οικογενειακό μέσο, θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο το αργότερο στις 8.00 π.μ. προκειμένου να τους παραλάβει το λεωφορείο της γραμμής 7 και να τους μεταφέρει στη Θέρμη. Η επιστροφή τους θα γίνει, επίσης, στο σχολείο.

Όσοι μαθητές χρησιμοποιούν το λεωφορείο, θα πρέπει να βρίσκονται στη συνήθη στάση και ώρα, όπου και αν κατοικούν.

Όσοι μαθητές κατοικούν κοντά στο Φράγμα και έρθουν με τους γονείς τους εκεί, θα περιμένουν την άφιξη των συμμαθητών τους στο πάρκινγκ του πάρκου (περίπου στις 8.15).

Τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση οι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους στον υπεύθυνο καθηγητή της τάξης.

Παρακαλούνται οι γονείς να μη ξεχάσουν να υπογράψουν και να στείλουν την υπεύθυνη δήλωση στο σχολείο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Περίπατος μαθητών στις 14-3-2018