Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ενημέρωση για την αξιολόγηση προσφορών εκπαιδευτικής εκδρομής στην Κέρκυρα

0
0
0
s2sdefault

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από απόφαση των συνοδών εκπαιδευτικών, η αξιολόγηση και επιλογή προσφοράς για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Κέρκυρα αναβάλλεται για την Πέμπτη 15/2/2018 και ώρα 13.30.

Οι προσφορές που κατατέθηκαν παραμένουν κλειστές στο γραφείο της Διεύθυνσης και είναι των τουριστικών γραφείων:

Athos Hellas, Connection travel (1η αποστολή σε ηλεκτρονική μορφή με μυστικό κωδικό, 2η αποστολή ταχυδρομικώς), Herodotus tours, Polizas travel services,  Ψωμιάδης travel.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Ενημέρωση για την αξιολόγηση προσφορών εκπαιδευτικής εκδρομής στην Κέρκυρα