Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

MUSIC ROBOTS: Διάκριση μαθητών του Μ.Σ.Θ.

0
0
0
s2sdefault

Η ομάδα Ρομποτικής του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης "MUSIC ROBOTS" πήρε μέρος στον προκριματικό αγώνα ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο «Έμπνευσης» στην κατηγορία των Θεμελιωδών Αξιών του διαγωνισμού και προκρίθηκε στη δέκατη πέμπτη θέση από τις 23 ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα λάβουν μέρος στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Μαρτίου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Η ομάδα δημιουργήθηκε το σχολικό έτος 2014-2015 και από τότε συνεχίζει σταθερά τη συνεργασία και τη συμμετοχή σε αγώνες προσθέτοντας νέα μέλη από τις μικρότερες τάξεις. Στην ομάδα, για το σχολικό έτος 2017-2018, συμμετέχουν οι μαθητές:

Α3: Ιάσονας Τσιμπιράκης

Α3: Λευτέρης Στεφανίδης

Α3: Άγγελος Φέτσης

γ2: Θανάσης Κοσμίδης

γ2: Γεώργιος Κουσκούκης

β1: Παύλος Μπαλαμπανίδης

β3: Αντώνης Φουντούλης

α2: Φίλιππος Καλογήρου

α2: Κωνσταντίνος Κατσίκης

α3: Πασχάλης Παπαπασχάλης

Προπονητής της ομάδας είναι ο πατέρας Πανταζής Φέτσης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Καλή επιτυχία και στον τελικό!

  • Robotiki_1
  • Robotiki_2
  • Robotiki_3
  • Robotiki_4
  • Robotiki_5

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις MUSIC ROBOTS: Διάκριση μαθητών του Μ.Σ.Θ.