Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Θεατρική παράσταση - Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο Μ.Σ.Θ.

0
0
0
s2sdefault

Στις 26-1-2018 παρουσιάστηκε στο θέατρο του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης η θεατρική παράσταση: "Η χαμένη αθωότητα της Άννα Φρανκ". Έπαιξε η θεατρική ομάδα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης “Entremosotros”. Οι ακραίες καταστάσεις που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του παράλογου εγκλεισμού των ηρώων οδηγούν τελικά σε ένα δριμύ κατηγορώ του φασισμού και του ρατσισμού. Η παράσταση άγγιξε τις καρδιές όλων μας. Παρατίθενται φωτογραφίες.

anna_frank_1.jpg

anna_frank_2.jpg

anna_frank_3.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Θεατρική παράσταση - Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο Μ.Σ.Θ.