Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Επίδοση Ελέγχων προόδου Α' τετραμήνου

0
0
0
s2sdefault

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 15.15 έως 17.30 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου. Η παραλαβή τους θα γίνει από τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος στην αίθουσα του τμήματος. Θα προηγηθεί ενημέρωση από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Ειρήνη Μωσαδου στο αμφιθέατρο του σχολείου στις 14.45. Οι Διδάσκοντες του σχολείου θα υποδεχτούν τους γονείς στις αίθουσες σύμφωνα με το αιθουσόγραμμα που θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Επίδοση Ελέγχων προόδου Α' τετραμήνου