Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

2-2-2018 Ο σκηνοθέτης Γιάννη Παρασκευόπουλου στο Μ.Σ.Θ.

0
0
0
s2sdefault

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στο θέατρο "Θεοπίστη Οσλιανίτου" του Μ.Σ.Θ., την 3η και 4η διδακτική ώρα, η Γ' γυμνασίου, στο πλαίσιο της διδασκαλίας του μαθήματος της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, θα δεχθεί επίσκεψη από τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Παρασκευόπουλο ο οποίος θα μιλήσει στους μαθητές για τις σύγχρονες σκηνοθετικές οπτικές στο αρχαίο δράμα και θα συζητήσει μαζί τους. Υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η φιλόλογος Εύη Παπαδοπούλου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις 2-2-2018 Ο σκηνοθέτης Γιάννη Παρασκευόπουλου στο Μ.Σ.Θ.