Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

11-11-2017 Η Χορωδία Μ.Σ.Θ. στο Τedx University of Macedonia "Consciousnet"

0
0
0
s2sdefault

tedxΤο Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο Τedx University of Macedonia "Consciousnet".


Η παρουσίαση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Λαδάδικα- Θεσσαλονίκης και η είσοδος είναι μόνο για τους συνέδρους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις 11-11-2017 Η Χορωδία Μ.Σ.Θ. στο Τedx University of Macedonia "Consciousnet"