Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μετακίνηση μαθητών με το λεωφορείο 1 και 7_ ΝΕΟ

0
0
0
s2sdefault

Μετακίνηση μαθητών με το λεωφορείο 1 και 7

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που μετακινούνται με τα λεωφορεία 1 και 7 ότι, μετά από μια σειρά επικοινωνιών με την υπηρεσία σχεδιασμού των δρομολογίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το πρακτορείο που έχει αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών στα συγκεκριμένα δρομολόγια, έγινε τροποποίηση ώστε να συντομεύσει το 1.

Τα τροποποιημένα δρομολόγια έχουν ως εξής:

Δρομολόγιο 1: Επανομή, Μετόχι, Μεσημέρι, Κάτω Σχολάρι, Καρδία, Νέο Ρύσιο, Ταγαράδες, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή, Βασιλικά, Νέα Ραιδεστός, Τριάδι, Θέρμη. Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από την εκκλησία Επανομής.

Δρομολόγιο 7: Νέα Μηχανιώνα, Αγία Τριάδα, Νέοι Επιβάτες, Περαία, Πλαγιάρι, Γεωργ. Σχολή.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια παραμένουν ως έχουν.

Πυλαία, 12-10-2017

Η Διευθύντρια

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Μετακίνηση μαθητών με το λεωφορείο 1 και 7_ ΝΕΟ