Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

CD "Νεανικές Δημιουργίες 2016-17"

0
0
0
s2sdefault

CD MousThessΤο CD "Νεανικές Δημιουργίες 2016-17" είναι αποτέλεσμα πολιτιστικού προγράμματος που πραγματοποίησαν μαθητές της Α και Β Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με υπεύθυνη καθηγήτρια την Ευαγγελία Μητσοπούλου.

Οι μαθητές και μαθήτριες το σχολικό έτος 2016-17 συνέθεσαν και ερμήνευσαν δικά τους κομμάτια, τα οποία βραβεύθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς. Οι ηχογραφήσεις έγιναν το Φεβρουάριο, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο 2017 στο στούντιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Την ηχοληψία, την επεξεργασία και το mastering του CD έκανε ο Φώτης Σακαλής και τη σχεδίαση του εντύπου ο Χρήστος Διττόπουλος.

Οι φωτογραφίες είναι στιγμιότυπα από τις ηχογραφήσεις στο στούντιο και είναι της μαθητριας Ευγενίας Σκολίδη (Α Λυκείου).

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μ.Σ.Θ. που συνέβαλε οικονομικά στην έκδοση του CD, το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τη συνεργασία και την παραχώρηση του στούντιο, τη διοίκηση του Μ.Σ.Θ. 2015-2017 κ. Αντώνιο Βλέτση, κ. Ευαγγελία Μόσχου, κ. Γεωργία Τέντα, το Σύλλογο Διδασκόντων Μ.Σ.Θ. για την υποστήριξή τους, καθώς και τους γονείς των μαθητών και μαθητριών που έδωσαν την άδειά τους για τη δημοσίευση των συνθέσεων των παιδιών τους.

Το CD διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο https://soundcloud.com/mousthess

  • 1-CDinfo
  • 2-CDinfo
  • 3-CDinfo

Η παρουσίαση του CD θα γίνει το Νοέμβριο 2017 σε εκδήλωση η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις el Εκδηλώσεις Μ.Σ.Θ. 2017-2018 CD "Νεανικές Δημιουργίες 2016-17"