Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μετακίνηση μαθητών έως 18 ετών με μειωμένο κόμιστρο

0
0
0
s2sdefault

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Ο.Α.Σ.Θ., οι μαθητές/μαθήτριες που δεν έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους μέχρι την 31η Αυγούστου 2018 δικαιούνται μειωμένου εισιτηρίου με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Όσοι/Όσες κλείνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους μέχρι την 31η Αυγούστου 2018 χρειάζεται να φέρουν στην κυρία Τέντα, στο μεγάλο διάλειμμα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου στο γραφείο της υποδιεύθυνσης, μίας έγχρωμη φωτογραφία τύπου ταυτότητας (με το ονοματεπώνυμο τους γραμμένο στην πίσω πλευρά της) και 0.50 ευρώ προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία-πάσο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Μετακίνηση μαθητών έως 18 ετών με μειωμένο κόμιστρο