Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

ΔΤ Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς

0
0
0
s2sdefault

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Γνωριμίας με τους γονείς των μαθητών της α΄ γυμνασίου

του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς των μαθητών της α΄ γυμνασίου του σχολείου μας. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης του Μ.Σ.Θ., του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Προσήλθαν περισσότεροι από 80 γονείς, αρκετοί με τα παιδιά τους. Η Διευθύντρια παρουσίασε το σχολείο ως προς τη δομή και λειτουργία του και απάντησε σε ερωτήσεις των γονέων σχετικά με το πρόγραμμα και την καθημερινή ζωή στο σχολείο. Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων, ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και ο Ταμίας αναφέρθηκαν στο έργο του Συλλόγου, τις δράσεις που αναπτύσσει και τον προγραμματισμό της φετεινής σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια οι γονείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και η βραδιά έκλεισε με ένα φιλικό κέρασμα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις el Εκδηλώσεις Μ.Σ.Θ. 2017-2018 ΔΤ Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς