Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Χαιρετισμός της Διευθύντριας κ. Ειρήνης Μωσαΐδου για την αρχή της σχολικής χρονιάς

0
0
0
s2sdefault

Μια καινούργια σχολική χρονιά ξεκινά.

 Να σας καλωσορίσω όλους εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων με την ευχή να έχουμε μια γόνιμη και αποτελεσματική σχολική χρονιά.

 Να καλωσορίσω ιδιαίτερα τους, από σήμερα, τελειόφοιτούς μας, με την ευχή να τα καταφέρετε όπως το επιθυμείτε, όπως το ονειρεύεστε. Αυτό θα είναι σίγουρο αν πιστέψετε στον εαυτό σας. Με τη βοήθεια των άξιων δασκάλων σας, με τη στήριξη των γονέων σας αλλά κυρίως με τη δική σας υπομονή και επιμονή θα ξεκλειδώσετε το όνειρό σας.

Να καλωσορίσω τα πρωτάκια με την ευχή να προσαρμοστείτε γρήγορα. Είναι ένα μαγικό σχολείο το Μουσικό. Θα το λατρέψετε παρά τις δυσκολίες του.

Να καλοσωρίσω όλους τους υπόλοιπους, παλιούς γνώριμους αλλά και νεώτερους. Θα είμαι εδώ να ακούω τις προτάσεις σας, τις αντιρρήσεις σας, τις απορίες... Θα είμαι εδώ για να συνεργαστούμε όπου και όταν χρειάζεται για να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Θα είμαι εδώ όμως και για να σας παροτρύνω συνέχεια να σεβόμαστε ο ένας τον ά/Αλλον, να σεβόμαστε και να τηρούμε τον κανονισμό του σχολείου, να σεβόμαστε τον χώρο όπου ζούμε, να σεβόμαστε και να τηρούμε τις αξίες της ζωής που μας κάνουν Άνθρωπο.

Για το ξεκίνημα, λοιπόν, ας βάλουμε λίγο χρώμα και αγάπη στις καρδιές μας γιατί έτσι η καλή πλευρά του εαυτού μας θα ξεδιπλωθεί και τότε όλα θα μας φαίνονται χαρούμενα, επιθυμητά και εύκολα.

 Καλή χρονιά σε όλους!

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις el Χαιρετισμός της Διευθύντριας κ. Ειρήνης Μωσαΐδου για την αρχή της σχολικής χρονιάς