Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Παράσταση Θεάτρου Σκιών

0
0
0
s2sdefault
Οι μαθητές παρουσίασαν την Παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο κατηραμένος όφις» τηνΤρίτη 16 Μαΐου 2017, 7η και 8η ώρα στο θέατρο "Θεοπίστη Οσλιανίτου" του Μ.Σ.Θ.

Η παράσταση ξεκίνησε από μία επιθυμία της ομάδας θεάτρου σκιών να παίξουν ένα έργο από το κλασσικό ρεπερτόριο του Καραγκιόζη, με τις δικές τους προσθήκες και παραλλαγές.

Η πρώτη παράσταση για το έργο «Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο κατηραμένος όφις» έγινε από τον Δημήτρη Σαρδούνη, γνωστό ως Μίμαρο, στην Πάτρα γύρω στο 1900. Αυτό το έργο επέλεξε η ομάδα, έκαναν δύο δίωρες πρόβες και την παρουσίασαν στους συμμαθητές τους.

Στο μπερντέ:
Καραγκιοζοπαίκτες: Νικόλας Κούλελης, Μαρκόπουλος Γιώργος
Βοηθοί καραγκιοζοπαικτών: Κοσκινάς Δημήτρης, Κουσκούκης Γιώργος
Μουσικοί:
Κανονάκι: Κουρελάρου Σπύρος
Κιθάρα: Καϊτατζής θωμάς
Βιολί: Παπαεμμανουήλ Άκης
Κρουστά: Βογινδρούκας Χρήστος
Πιάνο: Σαούλης Αλέξανδρος
Οι φιγούρες της παράστασης ήταν του μαθητή Νικόλα Κούλελη.

Υποστήριξη: Αναστασία Πένογλου

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις el Εκδηλώσεις Μ.Σ.Θ. 2016-2017 Παράσταση Θεάτρου Σκιών