Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ευχαριστίες για τη διαμόρφωση του σχολικού χώρου

0
0
0
s2sdefault

Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ευχαριστούμε από καρδιάς τη Στεφανία Βελδεμίρη (μητέρα μαθήτριας του Μ.Σ.Θ.) και τη Χριστίνα Βουμβουράκη (γνωστές ως Εσθήτα) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου για συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας στην αναδιαμόρφωση του σχολικού χώρου.

  • thekla_001
  • thekla_002
  • thekla_003
  • thekla_004
  • thekla_005
  • thekla_006

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, η Εσθήτα ζωγράφισε τη “Θέκλα” (από τις αόρατες πόλεις του Italo Calvino), μια πραγματικά υπέροχη εικαστική δημιουργία, που λειτουργεί ήδη για όλους μας ως πηγή χαράς και καθημερινής έμπνευσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Ευχαριστίες για τη διαμόρφωση του σχολικού χώρου