Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή Γ Λυκείου Α. Παπαδημητρίου

0
0
0
s2sdefault

Η διεύθυνση του Μ.Σ.Θ και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν θερμά το μαθητή της Γ Λυκείου Αθανάσιο Παπαδημητρίου για το 1ο βραβείο σύνθεσης που απέσπασε για το έργο του "3ο Πρελούδιο για σόλο πιάνο" στο Διαγωνισμό Σύνθεσης (Αύγουστος 2017) που διοργάνωσε το ωδείο Φουντούλης στο Βόλο.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη δημιουργική αυτήν πορεία!

16-12-2017 Σύνολο Αναγεννησιακής-Μπαρόκ Μουσικής στην Καθολική Εκκλησία

0
0
0
s2sdefault

VOCALISTES afisa

 

Το Σύνολο Αναγεννησιακής και Μπαρόκ Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (υπεύθυνη καθηγήτρια: Μέμα Παπανδρίκου) συμμετέχει στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χορωδίας Les Vocalistes του Καλαμαρί, που θα πραγματοποιηθεί στην Καθολική Εκκλησία το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (VOCALISTES_2017_XMAS_PROGRAMMA.pdf)VOCALISTES_programma[ ]906 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (VOCALISTES_2017_XMAS_PROSKLHSH.pdf)VOCALISTES_prosklisi[ ]193 kB

Πίνακας εξεταστικών κέντρων ΚΠγ 12/2017

0
0
0
s2sdefault

Επισυνάπτεται ο πίνακας εξεταστικών κέντρων ΚΠγ Δεκέμβρη 2017.

Ευχαριστήριο για επισκευή και δωρεά

0
0
0
s2sdefault

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την επισκευή του ενισχυτή που χρησιμοποιείται για την πρωινή προσευχή καθώς και τη δωρεά ενός ασύρματου μικροφώνου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις