Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

28/6/2017 Συμμετοχή στο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ στις Σέρρες

SMF 28-6-2017Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συμμετέχει με το συγκρότημα "Swinging mood" στο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ στις Σέρρες την Τετάρτη 28/6/2017 στις 8.30 μ.μ. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι από την Α Λυκείου οι : Ευγενία Σκολίδη, Κατερίνα Κάϊφα, Ελισάβετ Τσικαντέρη, Βασιλική Κρυσταλίδου και από Β Λυκείου οι : Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιάννης Άτσαλας, Θανάσης Παπαδημητρίου και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα μισής περίπου ώρας στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών σε συνθέσεις του Θανάση Παπαδημητρίου. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ευαγγελία Μητσοπούλου.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (SMF Poster.pdf)SMF poster[ ]440 kB

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ εξετάσεις 2017 - αποτελέσματα

Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων-Συνάντηση επιτυχόντων τη Δευτέρα 26.06.2017

Στους επισυναπτόμενους πίνακες μπορείτε να βρείτε τη σειρά κατάταξής σας στις εισαγωγικές εξετάσεις βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησής σας. Στο σχολείο έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα ονομαστικάμε και με την αναγραφή του τελικού βαθμού επιτυχίας σας.

Για τη σχολική χρονιά 2017-2018 εισάγονται στο Μ.Σ.Θ. οι πρώτοι 72 της σειράς κατάταξης (πίνακας με τίτλο «Επιτυχόντες»).

Παρακαλούμε πολύ τους επιτυχόντες/τις επιτυχούσες να προσέλθετε στο σχολείο τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 17.00. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των οργάνων που διδάσκονται στο σχολείο, θα συμπληρώσετε την αίτηση επιλογής ατομικού οργάνου και θα περάσετε από μια μικρή συνέντευξη.

Ευχαριστούμε όλους/όλες που συμμετείχατε στις εισαγωγικές εξετάσεις και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Η Διεύθυνση του Μ.Σ.Θ.

Αποτελέσματα Γυμνασίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα των μαθητών Γυμνασίου έχουν εκδοθεί και αναρτηθεί στο σχολείο από σήμερα Πέμπτη, 15 Ιουνίου. Για την επίδοση των ελέγχων οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να προσέρχονται καθημερινά μέχρι τις 30 Ιουνίου, από τις 08:30 έως τις 14:00, εκτός από την Παρασκευή 16/6, τη Δευτέρα 19/6 και την Τετάρτη 21/6, κατά τις οποίες μπορούν να προσέρχονται από τις 12:30 έως τις 14:00.

Μαθήματα & Επαναληπτικές εξετάσεις Ιούνιος 2017

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας για το Γυμνάσιο και το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις