Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Παράταση Μηχανογραφικού

0
0
0
s2sdefault

Παρακαλούμε να διαβάστε το συνημμένο που αφορά στην παράταση υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Πρόσκληση από Πανεπιστήμιο Κύπρου

0
0
0
s2sdefault

Ανάρτηση βαθμών Ειδικών Μαθημάτων

0
0
0
s2sdefault

Σας ενημερώνουμε ότι οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου. Για την ανάγνωσή τους απαιτείται ο κωδικός υποψηφίου.

Παράταση ηλεκτρονικών εγγραφών

0
0
0
s2sdefault

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 3/7 και ώρα 23.59 η συμπλήρωση των δηλώσεων για την ηλεκτρονική εγγραφή των μσθητών που κατά το έτος 2019-2020 θα φοιτήσουν στο Λύκειο. Για περισσότερες πληροφορίες, βλέπετε το συνημμένο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις