Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

30-4-2015 Διδακτική επίσκεψη της Β' Λυκείου στο Θέατρο Δάσους

0
0
0
s2sdefault

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 η Β' Λυκείου του Μ.Σ.Θ. πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο Θέατρο Δάσους, στο πλάισιο της διδασκαλίας του μαθήματος, Αρχαία Τραγωδία "Σοφοκλέους Αντιγόνη", προσπαθώντας να ενσωματώσει βιωματικά στο μάθημα το χώρο του θεάτρου (αρχιτεκτονική, ακουστική, κ.λ.π),
μάλιστα δραματοποιώντας και κάποια τμήματα του αρχαίου έργου.

Υπεύθυνος για τη διδασκαλία του μαθήματος είναι ο καθηγητής Αντώνης Βλέτσης. Συνδιοργανωτές της διδακτικής επίσκεψης οι καθηγητές  Βασίλης Βέτσος και Θεόδωρος Κατσαούνης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2014-2015 30-4-2015 Διδακτική επίσκεψη της Β' Λυκείου στο Θέατρο Δάσους