Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

8-5-2015 Συναυλία του Μ.Σ.Θ στα "Εόρτια" του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

0
0
0
s2sdefault

eortia2015Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης με την Ορχήστρα (υπεύθυνοι καθηγητές: Σ. Μοσχογιάννης, Γ. Παυλίδου, Ε. Κανδυλίδης, Ι. Τασιούλα) και το σύνολο Μπαρόκ - Αναγεννησιακής Μουσικής (υπεύθυνες καθηγήτριες: Μ. Παπανδρίκου, Λ. Εφραιμίδου) συμμετέχει την Παρασκευή 8 Μαϊου 2015 στα "Εόρτια" των Μουσικών Σχολείων που διοργανώνει φέτος το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Παρουσιάσεις από τα τέσσερα μουσικά σχολεία

Στα Εόρτια συμμετέχουν τα Μουσικά Σχολεία Κατερίνης, Θεσσαλονίκης, Σερρών και Βέροιας. Η διοργάνωση είναι μια ευκαιρία ανάδειξης του έργου των μουσικών σχολείων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ειδικότεροι σκοποί της δράσης αυτής είναι:
- Η ανάδειξη σε περιφερειακή και πανελλήνια κλίμακα της ιδιαιτερότητας και του ανεκτίμητου παιδαγωγικού και καλλιτεχνικού έργου που προσφέρουν τα μουσικά σχολεία στην Παιδεία του Τόπου και στην Ελληνική Κοινωνία.
- Η προβολή της παιδαγωγικής προσφοράς των μουσικών σχολείων στους τομείς της ελληνικής παραδοσιακής ή της βυζαντινής μουσικής αφενός και της έντεχνης ευρωπαϊκής μουσικής αφετέρου.
- Η ενίσχυση του πνεύματος και των δράσεων καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής συνεργασίας μεταξύ των μουσικών σχολείων της χώρας.

Εκτέλεση μουσικού έργου υπό την διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο συντοπίτης μας διευθυντής ορχήστρας Βλαδίμηρος Συμεωνίδης. Υπό τη διεύθυνση του θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πρόβα και εκτέλεση μουσικού έργου από μαθητές και των τεσσάρων μουσικών σχολείων. Αξίζει να επισημανθεί, ότι, κάθε Μουσικό Σχολείο θα παρουσιάσει ημίωρο μουσικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή διακοσίων και πλέον μαθητών – μαθητριών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2014-2015 8-5-2015 Συναυλία του Μ.Σ.Θ στα "Εόρτια" του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης