Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

30-4-2014 το σύνολο "Μουσικές του κόσμου" στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ πολιτιστικών προγραμμάτων της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

0
0
0
s2sdefault

To σύνολο "Μουσικές του κόσμου" συμπράττει με το 1ο Γυμνάσιο Χορτιάτη στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ των πολιτιστικών προγραμμάτων που οργανώνει το γραφείο πολιτιστικών θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο κινηματοθέατρο "Αλέξανδρος" παρουσία της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Άλκηστις Ζερβοπούλου.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 ώρα 9 π.μ.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Λουκία Σβορώνου, Ελένη Καρπίδα, Ευαγγελία Μητσοπούλου

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2013-2014 30-4-2014 το σύνολο "Μουσικές του κόσμου" στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ πολιτιστικών προγραμμάτων της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης